About

Theo Thomas… net effe anders. Een oorspronkelijke denker die geen televisie kijkt en altijd iets aan het ondernemen is. Theo heeft een kleurrijke koers gevaren. Van electronica naar ict, via reclame naar internet. En nu stevent zijn bootje af op de wereld van strategie. In 2010 lanceerde hij zijn revolutionaire methode ‘Strategie met ballen’ waarmee hij de wereld wil veroveren. Hij is een gepassioneerd hobbykok, schrijft graag en is verslaafd aan camperen.

“Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”

Dat is de basis van zijn strategie-methode. Een strategie bestaat uit een bestemming en een route. En de bestemming van mensen, ondernemingen en organisaties zou volgens Theo moeten zijn: Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft. En waar de bestemming een stip op de horizon is, is de route wat we elke dag beleven. Dromen, plannen maken en dingen doen. Dat is reizen naar mooie bestemmingen. We moeten meer reizen.

Naast het maken van strategieën voor studenten, werkzoekenden, ondernemers en ondernemingen werkt Theo hard aan zijn theatershow en zijn boek.

Een ondernemer, een inspirator en een verteller. Een man met een verhaal. Een verhaal over mensen, het leven, ondernemen en strategie. Vol humor, inzicht en stof tot nadenken. En altijd… net effe anders.