Legendarische tranen

Al vanaf maandag was mijn hoofd reeds bij donderdag. Ik had alles goed voorbereid, fantastische locatie geregeld, eten en drinken… alles gereed. Niet echt zenuwachtig. Maar toch.

Donderdag stond de eerste (allereerste) trainingsdag ‘Strategie met ballen’ – voor Gekwalificeerde Partners gepland. Na een half jaar keihard werken was het dan zover. De eerste trainingsdag met de eerste vijf deelnemers. De dag verliep soepeltjes. Ik was op tijd, alle deelnemers waren op tijd, de locatie was perfect, het trainingsprogramma liep goed, het eten was super…

Om een uur of acht die avond stapte ik weer in de auto. En toen kwam het los. Niet zozeer vanwege de spanning maar vooral vanwege het besef dat er dus mensen zijn die met je mee willen reizen. Vertrouwen hebben in je product. En zich daar haast blindelings aan verbinden. Dat heeft me bijzonder geraakt.

Natuurlijk moet je altijd in jezelf blijven geloven. Maar blijf ook vooral in anderen geloven. Omdat er niets mooier is dan samen onderweg zijn :-)

 

Gr.,
The Business Supporter

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in NL, Vlog. Bookmark de permalink .

Een reactie op Legendarische tranen

  1. peternouwen zegt:

    Theo,
    Ik weet uiteraard als geen ander wat vertrouwen doet met mensen. Mooi dat het jou ook zo raakt, maar vooral ook dat je het met ons deelt. En er vertrouwen in hebt dat dit kan.
    Voor mij heb je, als ambassadeur, maar ook als (business) friend, alle vertrouwen verdiend en laten we dan ook samen op korte termijn maar weer eens ‘op reis’ gaan! We kennen allebei onze bestemming, dus we hoeven alleen nog maar het touwtje te volgen. ;-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s